12.9.2015

OMATEKOISET AURINKO/UUNIKUIVATUT TOMAATIT

Tämä kokeilussa just nyt.

Puolita pikkutomaatit kippoon.
Lisää silputtu valkosipulin kynsi.
Mukaan vajaa ruokalusikallinen sokeria.
Saman verran suolaa.
Sitten mausteita: tässä musta- ja rosépippuria, chilipaprikajauhetta ja italialaista yrttimaustetta.
Vielä lisäksi vähän valkoista balsamicokastiketta.

Sitten pitäisi pitää uunissa vaihdellen 75-100 asteessa ainakin, jaa.. viisi-kahdeksan tuntia.

Voi syödä heti tai laittaa purkkiin ja päälle oliiviöljyä ( tai rypsi-).

Salaattiin, leivän päälle, pitsaan esimerkiksi.

Nyt vasta kaksi tuntia mennyt...odottavan aika on pitkä.
Juhani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti